MotoGP

Aleix és tercer a l’esprint

MotoGP. El granollerí, que fa la posició preferent, és superat per Bastianini i Martín en la cursa de dissabte del GP de la Gran Bretanya

Aleix Espargaró va finalitzar en la tercera posició de la cursa a l’esprint del GP de la Bretanya, que va guanyar Enea Bastianini. El granollerí va sortir des de la pole, però va baixar a la tercera plaça. Jorge Martín va ser el primer líder, però l’italià el va superar a la meitat de la cursa de 10 voltes i va marxar cap a la seva primera victòria d’aquest any.

El líder del mundial, Francesco Bagnaia va caure a sis voltes del final quan anava quart, però manté el primer lloc de la general per només un punt sobre Jorge Martín, que va acabar segon. Marc Márquez va heretar el quart lloc i també va anar per terra a dues voltes del final. Àlex Márquez va ser sisè i Maverick Viñales va ocupar la vuitena posició. Àlex Rins va abandonar el gran premi després dels entrenaments de divendres perquè tenia molt de dolor per les lesions de la mà i del peu que es va fer al GP dels Països Baixos. Havia de disputar la Q1 però no ho va fer.

En Moto2 Albert Arenas sortirà des de la sisena posició de la graella després de superar la Q1, Jeremy Alcoba sortirà des de la dissetena plaça i Xavier Artigas, que va caure dos cops, des de la 31a i última. En Moto3 Joel Esteban no va poder superar la Q1 i sortirà des de la 22a posició de la graella.

MotoGP. La graella
1r. Aleix Espargaró (Aprilia) 1:57.309
2n. Francesco Bagnaia (Ducati) a 0.208
3r. Enea Bastianini (Ducati) a 0.384
5è. Àlex Márquez (Ducati) a 0.508
7è. Marc Márquez (Ducati) a 0.789
8è. Maverick Viñales (Aprilia) a 0.828
Cursa a l’esprint
1r.Enea Bastianini (Ducati) 19:49.929
2n. Jorge Martín (Ducati) a 1.094
3r. Aleix Espargaró (Aprilia) a 2.023
6è. Àlex Márquez (Ducati) a 9.043
8è. Maverick Viñales (Aprilia) a 11.689
Ret. Marc Márquez (Ducati) 9 voltes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)