MotoGP

Marc Márquez és competitiu i fa el quart millor temps

Bagnaia ha estat el més ràpid en la pràctica del GP d’Àustria

Marc Márquez (Ducati) ha marcat el quart millor temps en la practica del GP d’Àustria que s’ha disputat en el circuit Red Bull Ring a Spielberg. El cerverí ha acabat a tres dècimes i mitja del millor registre que ha marcat Francesco Bagnaia (Ducati) amb 1:28.508, que és un nou rècord del circuit.

També han passat directament a la Q2 de la qualificació Àlex Márquez (Ducati) que ha fet el sisè temps a mig segon del millor temps, Aleix Espargaró i Maverick Viñales, amb dos amb Aprilia que han acabat setè i vuitè respectivament a sis dècimes. El granollerí ha caigut dues vegades en els lliures del matí, però ha fet una bona sessió a la tarda.

Hauran de disputar la Q1 Àlex Rins (Yamaha), 17è i Pol Espargaró (KTM), 21è. El barceloní ha tornat a la pista després de no poder disputar l’últim gran premi pel dolor de les lesions que tenia, i el granollerí està competint amb un invitació. Pol Espargaró ha provat coses per la KTM, però en els últims minuts ha tingut problemes tècnics i no ha estat a pista quan s’han fet els millors temps.

Els tres catalans de Moto2 no han fet una bona primera sessió d’entrenaments i el millor ha estat Albert Arenas (Kalex) en la 19a posició. El gironí ha fet un registre d’1:35.023 i s’ha quedat a poc més d’un segon del millor temps que ha fet el japonès Ai Ogura (Boscoscuro) amb 1:33.943. Xavier Artigas ha acabat el 29è a un segon i vuit dècimes del millor, mentre que Jeremy Alcobas ha estata el 30è a gairebé dos segons. El tortosí ha caigut en els últims minuts de la sessió lliure del matí i en els entrenaments de la tarda ha estat molt enrere.

En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha acabat en una bona desena plaça en els entrenaments amb un temps d’1:40.741 i ha estat a poc més de mig segon del millor registre que ha marcat el sevillà Jose Antonio Rueda (KTM) amb 1:40.171.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)