MotoGP

Marc Márquez sortirà tercer i Aleix Espargaró quart en el GP d’Àustria

Jorge Martí fa la posició preferent amb un nou rècord del circuit (1:27.748)

Marc Márquez (Ducati) sortirà des de la tercera posició de la graella i Aleix Espargaró (Aprilia) des de la quarta en les curses a l’esprint i de gran premi del GP d’Àustria. El cerverí i el granollerí han fet una bona qualificació en el Red Bull Ring de Spielberg, però s’han quedat a més de mig segon del millor registre.

Jorge Martín (Ducati) ha aconseguit la posició preferent amb un gran temps d’1:27.748, que és un nou rècord absolut del circuit. El madrileny ha fet la seva cinquena pole de la temporada i ha superat per només una dècima al seu rival en la lluita pel títol, Francesco Bagnaia (Ducati), que sortirà segon.

Maverick Viñales (Aprilia) ha acabat en la sisena posició a gairebé nou dècimes, mentre que Pol Espargaró (KTM), que competeix amb na invitació, ha superat la Q1, ha fet el desè temps en la Q2, a un segon del millor, i després ha caigut. Àlex Márquez (Ducati) sortirà des de l’onzena posició. En la Q1 s’ha quedat Àlex Rins (Yamaha) i sortirà des de la 21a plaça.

Els tres catalans de Moto2 hauran de disputar la Q1, després de no estar entre els catorze millors en els entrenaments. Albert Arenas (Kalex) ha fet el 17è temps a sis dècimes del millor registre que ha marcat el líder del mundial, Sergio Garcia (Boscoscuro) amb 1:33.461. Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat el 27è a un segon i tres dècimes, mentre que Xavier Artigas (Forward) ha estat el 32è i últim a més de dos segons.

En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha fet l’onzè millor temps i ha entrat directament en la Q2. S’ha quedat a set dècimes del millor registre que ha fet Joel Kelso (KTM) amb 1:39.921. En l’últim mint de la sessió el pilot català ha patit una forta caiguda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)