MotoGP

Dia rodó de Pecco Bagnaia: ‘pole’ i temps rècord

El circuit de Misano té un nou rècord de volta ràpida: 1:30.304. L’autor de la gesta és l’italià Pecco Bagnaia, que ha volat aquest matí per endur-se la pole per davant de Franco Morbidelli i Marco Bezzecchi. El de San Marino és un dels circuits predilectes de Bagnaia que anirà a mossegar per intentar retallar els 23 punts que el separen del liderat de la classificació general de Moto GP. Tot plegat en una jornada marcada per la caiguda del tro de Cervera, Marc Màrquez, en la darrera corba que ha vist ofuscades les seves opcions d’aconseguir un bon resultat i ha acabat en novena posició. El madrileny Jorge Martín, que lidera la general, serà quart per darrere del trident italià de l’escola de Valentino Rossi.

D’altra banda, Brad Binder i Álex Márquez començaven amb un bon ritme en la Q1 i millorant els seus registres de l’any passat. El petit dels Màrquez es col·locava, inicialment a 95 mil·lèsimes de Binder. Finalment, Márquez i Binder eren els qui accedien a la Q2. Per només cinc mil·lèsimes, el de Gresini marcava el temps de referència final en 1.30.903, seguit d’un Brad Binder que ha dominat gran part de la Q1 fins a l’última volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)