MotoGP

“No he acabat mai a Indonèsia, l’objectiu serà estar entre els quatre o cinc primers”

Marc Márquez afronta el GP d’Indonèsia amb ganes d’arribar a la meta

Marc Márquez (Ducati) ha estat clar en la roda de premsa oficial abans del GP d’Indonèsia i ha explicat que el seu objectiu és acabar les curses en un circuit on mai ha arribat a la meta i estar entre els quatre o cinc primers. “No he acabat mai a Indonèsia, l’objectiu serà estar entre els quatre o cinc primers.” Només s’ha competit els dos darrers anys en el circuit de Mandalika, al 2022 Marc Márquez va fer la qualificació però després del warm up els metges van decidir que no podia corre, i al 2023 es va retirar en la cursa a l’esprint i en la de gran premi.

Marc Márquez va explicar que tenia ganes de veure com funcionarà la Ducati en aquest circuit: ““Serà interessant entendre on estem aquí.” Preguntat sobre com afronta aquesta tram de la temporada i les seves possibilitats en el mundial Marc Márquez va dir: “En el meu cas he aconseguit l’objectiu per aquesta temporada. Així que continuaré gaudint, aquesta serà la clau”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)