MotoGP

Marc remunta fins al tercer lloc en l’esprint

MotoGP. El cerverí surt des del dotzè lloc i acaba al podi. Bagnaia guanya i Martín cau en la primera volta i no puntua a Indonèsia

Marc Márquez va protagonitzar una gran remuntada i va finalitzar en una brillant tercera posició, després de sortir des de la dotzena, en la cursa a l’esprint del GP d’Indonèsia. Francesco Bagnaia va sumar la cinquena victòria de l’any en una cursa de dissabte i en la lluita pel títol mundial es va apropar a només 12 punts de Jorge Martín, el líder, ja que el madrileny va caure en la primera volta quan anava primer. Jorge Martín va tornar a pujar a la moto i des de l’última posició va anar superant rivals i va acabar desè, però no va puntuar ja que només ho fan els nou primers en l’esprint.

Marc Márquez va fer una sortida impressionant i des del dotzè lloc va avançar fins a la cinquena plaça en el tercer revolt, es va situar quart quan va caure Jorge Martín, i va arribar al segon lloc en la setena volta de les tretze de la cursa. A dues voltes del final Enea Bastianini va superar el cerverí, que va acabar en una gran tercera plaça del podi. Maverick Viñales va fer una cursa sòlida i va finalitzar en la setena plaça, mentre que Àlex Márquez va ocupar el catorzè lloc, i darrere seu van arribar Àlex Rins, quinzè, i Aleix Espargaró, setzè.

Dues caigudes en la Q2

Marc Márquez va anar per terra dos cops en menys de deu minuts en la Q2 de la qualificació i no va marcar cap temps. El cerverí va ocupar la dotzena posició de la graella. El millor català va ser Maverick Viñales en la desena plaça i es va quedar a més d’un segon de Jorge Martín, que va fer la posició preferent, la sisena de la temporada. No van superar la Q1 Aleix Espargaró, que va acabar tretzè; Àlex Márquez, catorzè, i Àlex Rins, quinze.

En Moto2 Jeremy Alcoba sortirà desè en la cursa d’avui al circuit de Mandalika, mentre que Albert Arenas, que va superar la Q1, ocuparà el catorzè lloc. Xavier Artigas es va quedar en la Q1 i sortirà 28è. En Moto3 Joel Esteban no va superar la Q1 i sortirà 23è.

EL PROTAGONISTA

La Q2 ha estat un malson. Després de com ha anat la qualificació el tercer lloc del podi és més que bo
Marc Márquez
MotoGP. La graella del GP d’Indonèsia
1r. Jorge Martín (Ducati) 1:29.088
2n. Marco Bezzecchi (Ducati) a 0.535
3r. Pedro Acosta (KTM) a 0.583
10è. Maverick Viñales (Aprilia) a 1.330
12è. Marc Márquez (Duc.) sense temps
13è. Aleix Espargaró (Aprilia) Q1
14è. Àlex Márquez (Ducati) Q1
15è. Àlex Rins (Yamaha) Q1
Cursa esprint
1r. Francesco Bagnaia (Ducati) 19:41.354
2n. Enea Bastianini (Ducati) a 0.107
3r. Marc Márquez (Ducati) a 1.701
4t. Marco Bezzecchi (Ducati) a 3.072
7è. Maverick Viñales (Aprilia) a 6.664
10è. Jorge Martín (Ducati) a 9.104
14è. Àlex Márquez (Ducati) a 12.418
15è. Àlex Rins (Yamaha) a 12.579
16è. Aleix Espargaró (Aprilia) a 12.952
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)