Més motor

MOTOR

GRAN PREMI DE MALÀISIA DE MOTOCICLISME

Márquez torna al lideratge

El pilot de Cervera aconsegueix la seva vuitena victòria i recupera el primer lloc del mundial de 125

Pol Espargaró acaba segon i el podi el tanca l'altre gran aspirant al títol, Nico Terol

Marc Márquez
«Terol empenyia fort, però estava tranquil perquè sabia que el podria atrapar perquè tenia millor ritme que ell»
«És important distanciar-se del segon, perquè per aconseguir-ho cal estar un pas endavant»

Marc Márquez va recuperar ahir el lideratge del mundial de 125 cc, un lloc del qual mai no s'hauria d'haver mogut si es tenen en compte els seus excel·lents resultats. El pilot de Cervera va aconseguir la vuitena victòria de la temporada en el Gran Premi de Malàisia, gràcies a la qual va desbancar Nico Terol de la primera posició.

El d'Alcoi va intentar obrir un forat a l'inici de la cursa, aprofitant que el seu rival havia muntat pneumàtics durs i necessitava unes quantes voltes per aconseguir un rendiment òptim. Però Márquez va estar molt atent a l'atac de Terol i va enganxar-se-li a la roda. Pol Espargaró també va formar part d'un primer tall format només pel trio d'aspirants al títol. Quan el de Granollers es va posar líder, el ritme del grup capdavanter es va alentir, cosa que va permetre que els perseguidors els atrapessin.

En aquell moment Márquez va decidir passar a l'acció i es va situar primer en la desena volta. El seu ritme va ser demolidor i, a sis voltes del final, marxava en solitari. Un gir després feia la volta ràpida de la cursa i tornava a demostrar que és el pilot més ràpid de la graella. Ni Terol ni Espargaró van poder aprofitar els rebufs en les dues llargues rectes de Sepang i es van resignar a a lluitar per la segona posició, que el català es va assegurar després de mossegar unes dècimes al valencià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)