Motociclisme

MOTOR / CAMPIONAT DEL MÓN DE MOTOCICLISME

Pedrosa, optimisme moderat

El de Castellar, com sempre, confiat en les seves possibilitats però sense alçar la veu: «Pel que s'ha vist durant la pretemporada, enguany hi haurà molta competitivitat»

Dani Pedrosa torna a ser, un any més, l'únic català amb aspiracions de proclamar-se campió del món de Moto GP.

El pilot de Castellar del Vallès de l'equip HRC Repsol Honda afronta l'inici de temporada confiat en les seves possibilitats, més encara perquè aquesta ha estat la seva millor pretemporada, tant pel físic com per la resposta de la moto: «He tingut en els últims anys pretemporades una mica difícils, amb les motos, amb les lesions, etc. Aquest hivern hem aconseguit tenir la moto més preparada, cosa que ens ha estalviat problemes.» Físicament recuperat de la lesió a l'espatlla que va posar fi a les seves aspiracions de títol l'any passat, Pedrosa creu que enguany hi haurà més competència: «Segurament hi haurà molta disputa per les primeres posicions i haurem de lluitar fort. Pel que s'ha vist durant la pretemporada, hi haurà molta competitivitat.» I pel que s'ha vist en els testos d'hivern, la Honda és la millor moto, tot i que el català en discrepi: «La moto està responent bé, però no crec que estigui molt per sobre de cap altra.» «Aquest any disposem d'una base més bona, no com altres anys en què vam haver d'evolucionar i millorar la moto durant el campionat. Bàsicament hem intentat millorar els punts crítics, la frenada i l'electrònica.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)