Ral·lis

MOTOR

RAL·LI DE PORTUGAL

Ogier, pel camí de la victòria

Quan queden només quatre trams i 104,86 quilòmetres cronometrats, Sébastien Ogier ho té tot a favor per guanyar avui el Ral·li de Portugal i batre el seu company d'equip, Sébastien Loeb, que al segon tram d'ahir va perdre molt temps, obstaculitzat per Mikko Hirvonen. Ogier va finalitzar la jornada d'ahir (6 trams) amb més de mig minut d'avantatge, un marge que li hauria de ser suficient per repetir victòria en aquest ral·li i retallar distàncies respecte dels primers en la classificació general del campionat. Això sí, sempre que no torni a caure en el mateix error que en la prova anterior, a Mèxic, on l'últim dia va sortir de la pista quan plantava cara a l'alsacià.

Citroën té pràcticament assegurat el primer doblet del DS3 WRC, que ahir va guanyar tots els trams: tres Ogier, dos Petter Solberg –pilot privat– i l'altre, Loeb. Els desafortunats van ser els dos pilots oficials de Ford. Jari-Matti Latvala va pagar les conseqüències d'obrir pista i a mitja etapa ja havia cedit el lideratge a Ogier; al penúltim tram va trencar la transmissió del Ford Fiesta WRC i al següent va punxar una roda. Hirvonen, per la seva banda, va trencar la suspensió posterior a l'últim tram.

CLASSIFICACIÓ

1r Ogier-Ingrassia (Citroën DS3)
2h59:30.2
2n Loeb-Elena (Citroën DS3)
a 37.6 3r Latvala-Anttila (Ford Fiesta RS)
a 4:14.6
4t Wilson-Martin (Ford Fiesta RS)
a 5:26.8
5è Hirvonen-Lehtinen (Ford Fiesta RS)
a 5:32.5
6è H. Solberg-Minor (Ford Fiesta RS)
a 7:46.4
7è Räikkonen-Lindstrom (Citroën DS3)
a 8:55.2
8è Villagra-Díaz (Ford Fiesta RS)
a 9:10.0
9è Solberg-Patterson (Citroën DS3)
a 11:27.1
10è Kuipers-Miclotte (Ford Fiesta RS)
a 13:07.9
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)