Fórmula 1

Primer podi de Lotus des del 88

Fórmula 1. Räikkönen i Grosjean prenen el testimoni de Nelson Piquet, que va ser tercer en l'última cursa d'aquell any, a Austràlia

Kimi Räikkönen i Romain Grosjean van donar la primera gran alegria al reviscolat equip Lotus des que va tornar a l'F-1 l'any 2010, després de 15 anys d'absència. Lotus havia deixat la disciplina al final del 1994, però per trobar l'últim podi cal retrocedir fins al 13 de novembre del 1988, quan Nelson Piquet va acabar tercer a Austràlia en l'última cursa d'aquella temporada, al darrere dels McLaren d'Alain Prost i Ayrton Senna. Piquet ja havia començat l'any amb dos tercers llocs, però la realitat va ser que l'equip que havia creat el llegendari Colin Chapman estava començant una decadència imparable que el va portar a la desaparició amb un palmarès espectacular que inclou set títols de constructors i sis de pilots, els últims obtinguts el 1978 amb Mario Andretti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)