Fórmula 1

“Petites coses fan grans diferències”

Sebastian Vettel. Pilot de Red Bull-Renault

No calia que ho digués i com que a Sebastian Vettel li encanta parlar, va iniciar el seu discurs després de guanyar el GP de Bahrain confirmant que “aquesta temporada és molt ajustada i amb els cotxes molt a prop els uns dels altres”. I en aquesta situació “al final, les petites coses poden fer grans diferències”. El doble campió del món va posar l'exemple dels McLaren. “A principi de temporada es deia que eren els més ràpids i avui [per ahir] hem vist que no ha estat el cas. Tot i això continuo pensant que posseeixen un dels millors conjunts. Però per guanyar en cursa cal que tot sigui perfecte: bons pneumàtics, saber-los cuidar, trobar els bons ajustaments... Són moltes coses”, va dir Vettel.

Segons el pilot de Red Bull, el gran premi del diumenge abans, a la Xina, “va ser una bona lliçó” per a l'equip ja que va “permetre entendre les febleses del cotxe utilitzant dues configuracions diferents”. Vettel va assegurar que almenys ahir no volia pensar en la propera cursa. Ara bé, va deixar ben clar que al seu equip hi faran “tot el possible perquè sigui tan bona com ho ha estat aquesta”.

MCLAREN

“Continuo pensant que posseeixen un dels millors conjunts”

APRENDRE

“A la Xina van entendre les febleses del cotxe utilitzant dues configuracions”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)