Ral·lis

Qui podrà aturar Loeb?

Ral·lis. Si suma sis punts més que Ford, Citroën assolirà el seu vuitè títol de marques al Ral·li de Gal·les, que comença avui. I, de pas, Sébastien Loeb deixarà vist per a sentència el de pilots

Sébastien Loeb arriba a Cardiff, capital del País de Gal·les, amb set victòries de nou ral·lis disputats, les últimes cinc consecutives, i si torna a vèncer igualarà el seu propi rècord de sis triomfs seguits en una temporada. Però si hi ha un lloc on Ford pot plantar cara a Citroën i Loeb és aquí. L'any passat, els Fiesta van ocupar vuit de les nou primeres posicions. I, per acabar-ho d'adobar, Loeb no és el pilot en actiu amb més èxit al Regne Unit: Petter Solberg -amb possibilitats tan minses com improbables de lluitar pel títol- hi ha guanyat quatre cops, i l'alsacià només tres.

Disputat a finals de l'estiu en comptes de la seva data tradicional al novembre (que enguany ocupa el Catalunya-Costa Daurada), aquesta és l'edició del ral·li britànic amb menys kilòmetres cronometrats -i menys pilots inscrits- de la seva història. Culpa de la crisi, que ha reduït a la meitat el pressupost de l'organització. Sense la pluja, boira, gel i neu habituals aquí al novembre, els trams de terra seran més ràpids i s'haurà d'escollir bé entre els pneumàtics durs (millors si el ferm és sec) i tous. La primera etapa és la més llarga i pot ser decisiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)