Ral·lis

Compàs d'espera

Motor. Els pilots capdavanters prenen posicions en el ral·li d'Austràlia, que comença de debò avui. Després de dues passades a una curta superespecial, Mikkelsen n'és el primer líder

El ral·li d'Austràlia ja té un primer líder... però la prova encara no ha començat. Si més no, és el que opina el líder del mundial, Sébastien Ogier: “El veritable començament del ral·li és demà [aquesta matinada, hora catalana].” El francès és quart després de poc més de tres quilòmetres cronometrats, que han deixat al capdavant el seu company a l'equip Volkswagen, Andreas Mikkelsen. El noruec no va disputar la cita anterior, a Alemanya, per la lesió del seu copilot, Mikko Markkula, i als antípodes s'ha estrenat de manera immillorable amb Paul Nagle al seient de la dreta. Un altre home que ha fet ben paleses les seves intencions és Kris Meeke, que disposa del segon Citroën oficial en substitució de Dani Sordo. És segon de la general, però el més important és que va fer l'escratx en el tram de qualificació, davant Ogier i Thierry Neuville (Ford), i avui tindrà la millor posició de sortida en els polsegosos trams de terra. “El meu futur depèn del que faci aquí”, va reconèixer un motivat Meeke, que disputa tot just el seu segon ral·li de l'any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)