Ral·lis

Com una piconadora

Ral·lis. Sébastien Ogier no té rival en la segona jornada del Ral·li d'Austràlia i guanya set dels vuit trams del dia. El de Volkswagen va pel camí de sentenciar el títol mundial als antípodes

És el líder destacat del mundial i tal vegada marxarà d'Austràlia amb el títol mundial al sarró. Per si n'hi havia cap dubte, ahir Sébastien Ogier va tornar a fer ben avinent que l'amo del WRC és ell. El pilot de Volkswagen sols va deixar escapar l'escratx en l'últim dels vuits trams del dia (una superespecial urbana)... i només per una dècima de segon! No és gens estrany que digués que tot havia anat “perfecte”. “Al matí els trams relliscaven molt, però a la tarda l'adherència era millor i ens hem divertit força”, va comentar. Ja té vint segons d'avantatge sobre Mikko Hirvonen, protagonista d'un bonic frec a frec amb el seu company a Citroën, Kris Meeke. Al final, el nord-irlandès va acabar quart, en calar el cotxe en la sortida de l'últim tram i perdre deu segons. El tercer és, doncs, Thierry Neuville, que va començar “perdut” amb les notes en el seu debut a Austràlia, però és el millor dels Ford. Jari-Matti Latvala (VW) és cinquè, a gairebé un minut del seu cap de files, però almenys l'honor d'haver-li pres aquell escratx és seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)