Ral·lis

El 61è Ral·li Costa Brava es posa de llarg

Motor. Va ser presentat al Pont de Pedra de Girona i es disputarà l'11 i el 12 d'octubre

El pont de Pedra de Girona va ser l'escenari en què es va presentar ahir la 61a edició del Ral·li Costa Brava. La prova es disputarà l'11 i el 12 d'octubre i està oberta a participants que competeixen en les disciplines de velocitat i regularitat, sempre al volant de vehicles clàssics, i forma part un any més d'un campionat amb segell FIA. Les inscripcions estaran obertes fins al 2 d'octubre i s'espera arribar al centenar de participants.

En la presentació hi van ser presents Carles Puigdemont, alcalde de Girona; Romà Codina, alcalde de Lloret de Mar; Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya; Ramon Ramos, gerent del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Àlex Romaní, president de Rally Classics. L'alcalde de Girona va remarcar que l'experiència de l'any passat va ser bona i per això havien repetit com a centre operatiu de la prova amb el parc tancat i les assistències.

La primera etapa, que serà nocturna, tindrà la sortida a Lloret de Mar, i la segona sortirà de Girona. En total els participants recorreran 586,4 quilòmetres, dels quals 157,65 seran de velocitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)