Motociclisme

Deu catalans a les llistes provisionals per al 2014

Motociclisme. La FIM fa públiques les llistes d'inscrits per al mundial de l'any vinent, en què de moment hi figuren deu pilots del país

La Federació Internacional de Motociclisme va fer públiques ahir les llistes d'equips i pilots inscrits per al mundial del 2014, una relació en la qual de moment hi figuren deu pilots catalans.

En la categoria de Moto GP, el campió del món, Marc Márquez, i Dani Pedrosa tornaran a ser el tàndem de l'equip d'HRC, el Repsol Honda, mentre que els germans Espargaró pilotaran una Yamaha. Pol, actual campió de Moto 2, una satèl·lit de fàbrica en l'equip Tech 3, mentre que Aleix pilotarà una Yamaha en la categoria Open –motos client comprades a les fàbriques.

Quant a Moto 2, es mantenen de l'any passat Tito Rabat, que correrà en l'equip belga del Marc VDS; Jordi Torres, que continua en el de Jorge Martínez Aspar, i Àxel Pons, que per primera vegada deixarà de pertànyer a l'equip del seu pare i pilotarà en l'Arguiñano&Ginés sota la tutela de Dani Amatriain. S'incorpora a la categoria el campió del món de Moto 3 Maverick Viñales, justament a l'equip de Sito Pons.

Finalment en la categoria petita, de moment només hi apareixen Àlex Rins i Àlex Márquez, que pilotaran una Honda. Per contra, no figura a les llistes provisionals Isaac Viñales, si bé va ser presentat per l'equip Go&Fun Gresini el 14 de setembre passat.

Moto GP
26. Dani Pedrosa
Honda
41. Aleix Espargaró
Yamaha
44. Pol Espargaró
Yamaha
93. Marc Márquez
Honda
Moto 2
40. Maverick Viñales
Kalex
49. Àxel Pons
Kalex
53. Tito Rabat
Kalex
81. Jordi Torres
Suter
Moto 3
12. Àlex Márquez
Honda
42. Àlex Rins
Honda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)