Ral·lis

Un privat fa escac al rei

Motor. Les feixugues condicions meteorològiques capgiren la primera etapa del ral·li de Montecarlo, que encapçala Bryan Bouffier, amb Ogier quart i els Hyundai fora de combat

La llegenda del Montecarlo s'escriu amb dies com el d'ahir, quan l'imprevisible estat de les pistes va fer anar de corcoll els pilots i va oferir una classificació inversemblant al final de la primera etapa. El líder és Bryan Bouffier, amb un Ford llogat a M-Sport, que trobava la carretera més neta pel pas dels pilots oficials i la va encertar muntant dos pneumàtics de neu en el tercer tram. En canvi, amb rodes de sec i sortint el primer, Sébastien Ogier va perdre segons a cabassos, però es va refer amb l'escratx en els dos últims trams del dia, ara sí, amb les rodes més adients. El ral·li havia començat amb el lideratge de Robert Kubica i l'accident de Thierry Neuville. El segon Hyundai, Dani Sordo, també va haver de plegar per problemes elèctrics, quan era tercer.

1a etapa
1r. Bouffier-Panseri (Ford)
1h25:36.6
2n. Meeke-Nagle (Citroën)
a 38.8
3r. Kubica-Szczepaniak (Ford)
a 39.5
4t. Ogier-Ingrassia (Volkswagen)
a 47.3
5è. Ostberg-Andersson (Citroën)
a 1:20.7
6è. Evans-Barritt (Ford)
a 1:38.6
7è. Latvala-Anttila (Volkswagen)
a 2:20.8
8è. Hirvonen-Lehtinen (Ford)
a 2:46.9
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)