Ral·lis

Qui superarà Volkswagen?

Ral·lis. La marca alemanya disposa del cotxe més competitiu i compta amb els dos últims vencedors a Suècia, la segona cita del WRC

Jari-Matti Latvala i Sébastien Ogier són els dos últims guanyadors del ral·li de Suècia, i tots dos condueixen un VW Polo, la muntura més en forma del mundial. És clar, doncs, qui són els favorits de la segona cita del WRC, que avui tindrà la primera etapa llarga amb un temps més calorós de l'habitual en aquestes contrades, al voltant de zero graus, fet pel qual la terra ja treu el nas sota el gel i la neu.

El domini de Volkswagen en el WRC va començar amb el triomf d'Ogier a Suècia fa tot just un any. Llavors la victòria va ser “tota una sorpresa”, reconeix Jost Capito, el cap de la marca. Ara no ho serà pas, per bé que Ford (amb Mikko Hirvonen i Robert Kubica) i Citroën (amb Mads Ostberg i Kris Meeke) miraran de plantar-los cara. Per la seva banda, Hyundai afronta la prova amb un objectiu clar: “Volem acabar”, diu Thierry Neuville, que aquí té com a company Juho Hänninen.

La prova arrenca amb el lideratge provisional del tercer VW Polo, el d'Andreas Mikkelsen, que ahir a la nit va fer l'escratx en la curta superespecial d'1,9 km, que servia de tastet, al davant d'Ogier.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)