Ral·lis

El campió para el cop

Motor. Sébastien Ogier aguanta l'embranzida de Mads Ostberg al capdavant del ral·li de Mèxic sense perdre gaire temps, mentre que el seu company Jari-Matti Latvala en surt més malparat

Sobre les pistes de terra del ral·li de Mèxic, Mads Ostberg va treure partit d'una millor posició de sortida que els Volkswagen per col·locar-se primer superat l'equador de la primera etapa, davant el cap de files de la marca alemanya, Sébastien Ogier. El campió del món, però, té el Citroën a l'abast i assegura que “la victòria és l'únic objectiu”. El més perjudicat va ser el seu company Jari-Matti Latvala, que obria la cursa i va cedir uns vint segons, tot i que esperava perdre'n més, “entre 30 i 40”. Qui ho va perdre tot va ser el tercer VW, Andreas Mikkelsen, que va plegar en trencar la suspensió en una sortida de pista, quan era segon. El millor Hyundai és el de Thierry Neuville, vuitè de la general, en un ral·li que la marca coreana es pren com “un test”.

Fins al tram 6
1r Ostberg-Andersson (Citroën)
1h00:00.4
2n Ogier-Ingrassia (VW Polo)
a 1.2
3r Hirvonen-Lehtinen (Ford)
a 11.7
4t Latvala-Anttila (VW Polo)
a 21.0
5è Meeke-Nagle (Citroën)
a 28.7
6è Kubica-Szczepaniak (Ford)
a 1:11.2
7è Evans-Barritt (Ford)
a 1:20.7
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)