Motociclisme

Lorenzo, un tigre ferit

Com a gran campió, Jorge Lorenzo va acceptar el resultat de l'any passat, que donava el títol a Marc Márquez per només quatre punts de diferència (334 a 330).

Com a gran competidor, interiorment va negar-lo, aferrat al fet que va ser qui més curses va guanyar (8) a pesar de la lleugera inferioritat de la Yamaha respecte de l'Honda, i al fet que Márquez va assaltar el lideratge sense ell a la pista. Jorge Lorenzo és un tigre ferit, i no s'espera res més que no sigui la seva versió més demolidora.

D'entrada, però, haurà de batallar amb els nous pneumàtics Bridgestone, que especialment a Sepang, amb temperatures molt altes, li van fer la vida impossible. “És una goma molt més dura dels laterals. Nosaltres necessitem molt pas per revolt i si ens treuen aquesta adherència, patim molt.” En qualsevol cas, el doble campió serà allà. “Tot està molt igualat, però, d'entrada, els tres de l'any passat estem un pèl per davant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)