Ral·lis

Polèmica amb Pons a Llorca

Ral·lis. El català perd el triomf en la primera cursa de l'estatal de terra per un segon, després que en l'últim tram, d'un km, li apliquessin un temps vuit segons superior al que deia haver fet

Xevi Pons no va poder iniciar la defensa del títol estatal de ral·lis de terra amb una victòria a Llorca. Després d'un ral·li disputadíssim, en el qual va haver de remuntar 15 segons perduts en els dos primers trams respecte al seu company en l'equip ACSM José Antonio Suárez, Pons-Amigo van arribar a la darrera especial, un tram espectacle d'un quilòmetre, amb quatre segons d'avantatge. Van fer l'especial sense cap problema i Xavier Amigo va cronometrar 1:01, però el cronometratge oficial els va donar 1:09, a cinc segons de Suárez –una diferència difícil de justificar si no és per un error– i darrere sis equips més. Les protestes no van servir de res i Pons –que va amenaçar de replantejar-se la continuïtat en el campionat– va acabar segon.

El podi complet de Mitsubishi el va completar el mexicà Benito Guerra, a 42 segons. Albert Llovera-Àlex Haro (Abarth S2000) van ser vuitens i Nil Solans-Miquel Ibáñez (Ford Fiesta R2) van finalitzar onzens i primers en l'apartat de dues rodes motrius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)