Ral·lis

El Dakar s'endureix

Motor. L'edició del 2015 tindrà tres etapes maratonianes dins dels 9.000 quilòmetres d'un recorregut que començarà i acabarà a Buenos Aires, i que passarà per l'Argentina, Xile i Bolívia

El recorregut del Dakar 2015 encara no està del tot decidit, però el director de la prova, Étienne Lavigne, va assegurar ahir, en la presentació de la prova a París, que la competició s'endurirà. Per començar, el Dakar tindrà com un dels grans al·licients tres etapes maratonianes, un perfil de jornada en què els pilots no poden rebre el suport dels seus equips tècnics. A més d'aquesta novetat, la Casa Rosada de Buenos Aires –seu de la presidència– serà el punt d'inici de la prova i també el d'arribada. 9.000 quilòmetres de recorregut que començaran el dia 4 de gener i que acabaran el 17 del mateix mes.

El retorn de Peugeot

La marca francesa tornarà a córrer el Dakar després de guanyar, per última vegada, l'edició del 1990. Peugeot va presentar ahir la seva candidatura al títol, en bona part pels seus dos fitxatges, Carlos Sainz i Cyril Despres. Dos pilots de referència per a la tornada de la marca francesa al Dakar més dur des que, fa vuit anys, passés a disputar-se al sud d'Amèrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)