Més motor

Dos catalans elèctrics

Motor. Oriol Servià confirma la seva participació en la fórmula E, al costat de Jaume Alguersuari. El nou campionat de monoplaces d'emissions zero arrenca demà a Pequín

Finalment, entre els vint pilots participants a la fórmula E –nou campionat de monoplaces totalment elèctrics– n'hi haurà dos de catalans: Jaume Alguersuari –confirmat des del maig passat en l'equip Virgin– i Oriol Servià, que substitueix Mike Conway en l'equip Dragon. El barceloní, de 24 anys, i el gironí, de 40, competiran en una graella d'alta volada, amb tretze pilots que han passat per la fórmula 1 –d'aquests, quatre han pujat al podi: Jarno Trulli, Nick Heidfeld, Nelson Piquet i Takuma Sato– i cinc més que n'han provat cotxes. Després dels tests al circuit anglès de Donington –la base del campionat–, el favorit és l'excompany d'Alguersuari a Toro Rosso, Sébastien Buemi (E-Dams), que ha estat regularment el més ràpid. Se les haurà, entre d'altres, amb Nicolas Prost, Di Grassi, Montagny i Bruno Senna. Demà se celebra la primera prova –en un circuit urbà a Pequín–, a les 10 del matí, hora catalana (Esport 3). Tindrà una hora de durada i els pilots hauran de canviar de cotxe a mitja cursa, per l'autonomia de les bateries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)