Més motor

Molina s'estrena amb un ‘grand slam'

Motor. El pilot gironí domina de cap a peus la segona cursa al Nürburgring, la seva primera victòria en el DTM

“És la primera? Doncs hauràs de fer una bona festa!” Paul di Resta i Bruno Spengler van ser els primers a felicitar Miquel Molina, tot just abans que el pilot de Lloret de Mar pugés dalt de tot del podi per celebrar la seva primera victòria en el DTM, en la segona cursa al Nürburgring, davant de 69.000 espectadors al llarg del cap de setmana.

“He hagut d'esperar molt de temps per assolir la meva primera victòria, i per fi ho he aconseguit! És el meu dia!”, va exclamar el català, de 26 anys. Ja ho pot ben dir, perquè avui fa set anys exactes de la seva anterior victòria, quan encara corria amb monoplaces i somiava en la fórmula 1. Al final de l'any següent va fer al salt al DTM –el campionat de turismes més prestigiós del món–, com a pilot oficial d'Audi, i tal vegada no esperava que li costés tant tornar a guanyar –sis anys, 67 curses–. Ara bé, tampoc devia imaginar que, quan arribés el seu dia, podria fer gala d'un domini tan aclaparador com el d'ahir. Al matí, Molina va fer la posició preferent i, en la cursa, va dominar de punta i va marcar la millor volta. En la F-1, d'això en diuen fer un grand slam. “He disfrutat amb el meu pilotatge des de la primera volta dels entrenaments fins a l'última de la cursa”, va destacar.

Per la seva banda, Dani Juncadella (Mercedes) va haver de sacrificar la seva cursa per afavorir les possibilitats d'assolir el títol del seu company Pascal Wehrlein, i va sumar el puntet del desè lloc.

16a cursa (de 18)
1r Miquel Molina (Audi)
1h02:00.166
2n Paul di Resta (Mercedes)
a 7.500
3r Bruno Spengler (BMW)
a 8.791
4t Tom Blomqvist (BMW)
a 19.824
5è Pascal Wehrlein (Mercedes)
a 25.581
10è Dani Juncadella (Mercedes)
a 38.059
Campionat de pilots
1r Pascal Wehrlein (Mercedes)
165
2n Edoardo Mortara (Audi)
128
3r Mattias Ekström (Audi)
127
4t Bruno Spengler (BMW)
119
16è Miquel Molina (Audi)
54
19è Dani Juncadella (Mercedes)
26
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)