Motociclisme

“Per mi, una de les millors curses que he vist últimament, de les millors de la meva vida”

Marc Márquez Pilot de l'equip Repsol Honda

La perspectiva del vencedor és difícilment millorable, però en el cas de Marc Márquez hi ha sentències que expliquen més que qualsevol crònica: “Ha estat una de les millors curses que he vist últimament, de les millors de la meva vida”, admetia el pilot de Cervera en la roda de premsa. I reblava el clau: “En cada pas per meta només canviava el nombre de voltes que quedaven, no pas les distàncies.”

Content per venir d'on venia –caiguda al Motorland i pas discret per Motegi, convivint amb una lesió a la mà–, Márquez relatava com havia estat la cursa vista des del seu carenat: “Hi hagut molts avançaments des del principi i m'ha costat de trobar el ritme. No entenia gaire la direcció del vent i he hagut d'empènyer molt per passar el Lorenzo. Massa, hi ho he pagat amb un sobreescalfament del pneumàtic del davant, que m'ha obligat a frenar perquè si no hauria caigut.” Va tancar: “Patia molt del davant i tant el Rossi com el Iannone em passaven fàcilment. M'ha costat molt de tornar-los a avançar i, la veritat, en l'última volta no sé com he arribat. Simplement he anat al límit i feliçment ha sortit bé.”

En clau de títol

Més enllà de la cursa, hi havia el discurs del mundial que té implicats Lorenzo i Rossi. “Estava una mica decebut per no haver pogut guanyar”, afirmava el mallorquí. “Però quan he vist l'avançament de Iannone a Rossi per les pantalles el meu humor ha canviat: ara el que compta són els punts i tot i que n'hi hauria pogut retallar 12, set estan molt bé. Per mi, ha estat com una victòria.” Per la seva banda, Rossi deia: “Tot i el que ha semblat tenia un bon ritme i una bona velocitat, i per això estic una mica decebut amb el quart lloc. Els resultats sempre són importants. Ja ho dèiem fa deu curses, això. Ara això es multiplica i serà complicat fins a Xest.”

Quan anava rere el Marc he vist que en alguns llocs ell no tenia tracció i he empès fort. Però ha fet rècord del circuit en l'última volta!
Jorge Lorenzo
El Crutchlow m'ha frenat i la posició final no és bona, però estic satisfet: he tingut un bon ritme, molt semblant al dels pilots del davant
Dani Pedrosa
És la meva primera cursa de Moto GP en què, amb tots els pilots a la pista, aguanto una lluita fins al final. Estic molt content i satisfet
Andrea Iannone
Tot i el que ha semblat, tenia un bon ritme i una bona velocitat, per això estic un pèl decebut amb el quart lloc
Valentino Rossi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)