Motociclisme

“La cursa de València? Potser ni surto”

Valentino Rossi Pilot de Yamaha

Valentino Rossi no va fer cap propòsit d'esmena després de la cursa. Ben al contrari. Amb una enrabiada sense precedents, l'italià va tornar a carregar amb duresa contra Marc Márquez: “Ha guanyat ell. El seu projecte ha arribat a bon port, el de fer-me perdre el mundial. Una pena. No recordo una cosa així en el mundial de motociclisme.” Rossi, que no va comparèixer a la roda de premsa i va fer les declaracions per a la premsa italiana, va acusar el pilot de Cervera d'haver “jugat brut” i d'haver tingut un “mal comportament”, motiu pel qual fins i tot va assegurar que es planteja si ha de participar o no en el Gran Premi del País Valencià: “València? Potser nit tan sols surto. Ho haig de dir.” “Márquez ha demostrat que el que jo havia dit en la roda de premsa és cert. Esperava que dir-ho hagués servit per treure-li la màscara, però res”, va afegir en defensa pròpia.

L'italià, en el corralet dels tres primers classificats, va explicar com va viure l'incident: “Estava perdent molt de temps en la batalla amb Márquez. En el revolt 14 he intentat fer una trajectòria més àmplia per agafar una línia millor i aturar Márquez, però de sobte ell ha vingut cap a mi i ha impactat amb mi.” Més tard hi va afegir la seva versió sobre el cop de peu: “No és veritat que li hagi clavat una coça. Ell m'ha tocat a la cama i he perdut el suport del peu. [...] Jo no el volia fer caure, només volia treure'l de la trajectòria i després escapar-me.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)