Motociclisme

“No m'entra al cap que algú et clavi una coça”

Marc Márquez Pilot d'Honda

Marc Márquez tampoc no es va mossegar la llengua. El de Cervera no va dubtar de la intencionalitat de Rossi: “Ha estat una agressió que m'ha enviat a terra. Ell ha guanyat setze punts i sortirà últim a València, però sap que en tres voltes estarà quart un altre cop.” També va recalcar la perillositat d'una caiguda en el motociclisme: “Aquest és un esport en què et jugues la vida, hi ha un risc i pot haver-hi incidents de cursa i tocs que es poden arribar a entendre, però el que no m'entra al cap és que algú clavi una coça enmig d'una cursa. Això en el futbol és targeta vermella i aquí la sanció és de tres punts.”

Márquez va explicar com havia viscut l'incident: “No he volgut entrar en contacte amb ell i he volgut esperar a veure què passava. M'ha mirat dos cops i no entenia gaire bé què passava, fins que he vist que treia la cama i m'ha ventat una coça que m'ha bloquejat el fre del davant i això m'ha fet caure.” El lleidatà considera que, després d'aquesta acció, Rossi no mereix ser campió: “L'any que ha fet era per ser un just campió, però després d'aquesta acció no s'ho mereix. Pensava: «Si us plau, que ho hagin gravat». He vist la coça a la mà.” Afortunadament, l'encara campió del món no es va fer res: “Estic bé perquè anàvem a poca velocitat, però una caiguda d'aquestes, tan seca, et pot fer mal, com va passar a Jerez amb Hanika [va trencar la calvícula a Guevara en tirar-lo], i això que ell no va treure cap extremitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)