Motociclisme

Freda posada de llarg

Motor. Yamaha presenta l'equip per al mundial del 2016 en un ambient tens entre Lorenzo i Rossi, que encara no han superat les discrepàncies del final de la temporada passada

Yamaha va presentar l'equip per a la temporada 2016 en un acte a Barcelona en què es va posar de manifest que la relació entre els seus dos pilots, Jorge Lorenzo i Valentino Rossi, continua tan freda com a finals de la temporada passada. La moto, molt semblant a la del 2015 –motiu pel qual s'especulava que el nou prototip devia ser encara al Japó–, caldrà adaptar-la als pneumàtics que equiparan tots els equips del mundial, els Michelin, que substitueixen els Bridgestone. Lorenzo, que conservarà el dorsal 99 per defensar el títol, espera que, per la seva forma de pilotar, els nous pneumàtics el puguin beneficiar: “Teòricament han de beneficiar el meu estil.” Rossi també va parlar sobre aquest canvi: “Crec que durant l'hivern haurem de treballar per entendre com utilitzar els Michelin de la millor manera.” Malgrat la tensió entre els dos pilots, el responsable de Yamaha, Lin Jarvis, assegurava que no s'aixecarà “cap mur” al box perquè l'equip de mecànics i enginyers treballa “molt bé de forma conjunta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)