Més motor

Xavi Pinsach renuncia a córrer a Motorland

FIM CEV. Havia estat onzè en la qualificació però els dolors el van fer desistir

Xavi Pinsach (Tech 3-Targobank) no va disputar les curses d'ahir a Motorland, vàlides per al FIM CEV. El pilot d'ETG Racing ni tan sols va prendre part en el warm up perquè dissabte, després de la qualificació –havia obtingut l'onzè lloc, però a 2.3 segons del millor, Steve Odendaal (Kalex)– ja va decidir que no estava en condicions de competir pels forts dolors que li causava la clavícula fracturada fa quatre setmanes. El pilot de Porqueres ho intentarà el 12 de juny al circuit de Barcelona-Catalunya. Odendaal va guanyar les dues curses.

En Moto 3 Albert Arenas (Mahindra), que sortia quart, no es va trobar mai a gust i va anar perdent posicions fins al 15è lloc. El gironí tindrà una invitació per disputar el GP de Catalunya el cap de setmana vinent. Marcos Ramírez va guanyar la cursa. En Superbikes, doble victòria de Carmelo Morales (Yamaha), que va disparat cap al lideratge. Va començar amb un zero a Xest i ja és només a 11 punts de Max Scheib.