Motociclisme

moto gp

Gran Premi de Catalunya

La velocitat i el ritme

GP de Catalunya. Moto 2. Johann Zarco és el més ràpid en una qualificació en la qual Àlex Rins demostra tenir el millor ritme de la graella. Àxel Pons fa el sisè millor temps i Àlex Márquez, el setè

El duel està servit. El vigent campió del món, Johann Zarco, sortirà des de la posició preferent (1:49.179) just davant d'Àlex Rins, segon en el campionat i màxim aspirant a prendre el tron al pilot francès.

La diferència final entre tots dos va ser només de 0,035 mil·lèsimes, per bé que, assegurada la primera fila, el millor de l'entrenament oficial des de l'òptica de Rins és el ritme que va demostrar el pilot de l'equip de Sito Pons, molt constant en l'1:49 en cada una de les seves sortides a pista. Cap altre pilot, ni Zarco ni tampoc Sam Lowes, el líder del campionat, que sortirà des de la segona línia, van poder, en la jornada d'ahir, acostar-se al pas per volta del pilot barceloní.

Al costat de Lowes hi haurà Àxel Pons, que arriba al Circuit de Catalunya després de sumar els dos millors resultats de la seva carrera (setè a Le Mans i sisè a Mugello). I a la tercera fila, Àlex Márquez, aconseguint el seu millor resultat d'aquesta temporada i cercant poder fer, finalment, una bona cursa –fins ara, cinc caigudes en sis curses. La resta de catalans sortiran des del final de la graella: Xavi Vierge (22è), Edgar Pons (25è) i Isaac Viñales (27è).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)