Més motor

Sisè triomf seguit de Bou

Motor. El pilot d'Honda s'imposa en la primera jornada del GP de França del mundial de trial i amplia el seu avantatge en la general

El domini de Toni Bou (Honda) en el mundial de trial es va posar de manifest una vegada més, i en la primera jornada del GP de França del mundial de trial que s'està disputant a Lorda va aconseguir la seva sisena victòria consecutiva i la setena de la temporada després de nou proves. Bou va fer 21 punts i va superar el seu company d'equip, el japonès Takahisa Fujinami (38 punts), que es va situar davant d'Adam Raga (TRS), que va finalitzar amb 44 punts. La prova no va ser gens fàcil a causa de la pluja, que havia enfangat el terra, i va finalitzar en la zona cinc de la tercera volta per l'accident d'un motxiller d'un dels pilots. Toni Bou va incrementar el seu avantatge en la general respecte a Raga, el seu màxim rival, i ara el supera per 22 punts. Avui es disputarà la segona jornada i Bou buscarà un nou triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)