Més motor

Incredulitat i llàgrimes

24 Hores de Le Mans. Porsche guanya la prova reina de la resistència en l'última volta, després de l'avaria del Toyota capdavanter

Final inversemblant en la 84a edició de les 24 Hores de Le Mans. Toyota tenia a tocar la victòria en la prova reina de la resistència quan només faltaven sis minuts per al final i Kazuki Nakajima va perdre potència. El cotxe que el japonès compartia amb Davidson i Buemi va quedar aturat al començament de l'última volta, i el Porsche de Neel Jani es va col·locar primer mentre els seus companys, Dumas i Lieb, se'n feien creus. La cursa havia estat un duel aferrissat entre els dos cotxes, amb diferències mai superiors al mig minut, però sempre amb el Toyota al davant. Enmig de les llàgrimes de tot el box, la marca japonesa va perdre la seva primera victòria a Le Mans, mentre que l'alemanya va aconseguir la segona seguida, la divuitena (rècord) des del 1970.

En GT Pro, Ford (Hand, Müller i Bourdais) va derrotar Ferrari (Vilander, Fisichella i Malucelli), en el seu retorn a Le Mans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)