Més motor

Fujinami trenca la ratxa de Bou, que és tercer

Motor. Va superar el seu company d'equip en la segona prova del GP de França del mundial de trial i va posar fi a sis triomfs consecutius

Toni Bou (Montesa) va posar fi a una ratxa de sis victòries consecutives en el mundial de trial, en acabar en la tercera posició el segon dia de competició del GP de França. El seu company en l'equip Repsol Honda, el japonès Takahisa Fujinami, va aconseguir la victòria clarament. Fujinami, que va ser campió mundial l'any 2004, no guanyava una prova des del 2014. El japonès, que dissabte va acabar segon, va aconseguir el triomf amb només 21 punts de penalització, i va superar per quinze punts el català Adam Raga (TSR), que va ser segon amb 36 punts. Toni Bou, que havia guanyat dissabte, va patir una forta caiguda en les primeres zones, però va acabar tercer amb 42 punts.

En la general del campionat mundial Toni Bou segueix al capdavant amb 189 punts, 20 punts més que Adam Raga (169), mentre que Takahisa Fujinami és qui ocupa el tercer lloc amb 136.

La propera cita del mundial de trial serà el 10 de juliol a Combain au Pont (Bèlgica) i serà una prova d'una sola jornada i no de dues, com és habitual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)