Més motor

Una victòria deu

24 Hores de Catalunya. Folch Endurance suma el desè triomf en la clàssica de la resistència a Montmeló

L'equip Yamalube Folch Endurance (Tizón, Vallcaneras, Pinsach i Ullastres) va engrandir la seva llegenda en les 24 Hores de Catalunya amb la desena victòria en la 22a edició de la clàssica de la resistència del Circuit de Barcelona-Catalunya, que ahir al migdia van acabar 51 de les 65 motos participants.

L'equip de Reus va dominar sense oposició, atès que abans d'una hora de cursa De Carolis va caure amb la moto de Suzuki Català –que compartia amb Junod, Hedellin i Alviz– i va perdre 16 voltes de cop. La remuntada de l'equip de Molins de Rei va afegir un toc de pebre a la nit de Montmeló, i a les dues de la matinada ja eren tercers. Dues hores més tard, la retirada de l'equip de Granollers Motos Gaspar (Creu, Zamorano, Chetry i Sauri) els va enlairar fins al segon lloc. Català encara va tenir un últim ensurt, quan faltaven dotze minuts i Junod va trencar la cadena, però el podi no va perillar.

Cal destacar l'actuació del gironí Xavier Pinsach, de 20 anys, el pilot més ràpid del cap de setmana en el seu debut amb la Yamaha de 1.000 cc. Folch va fer les primeres 100 voltes en tres hores, i a 3/4 de vuit del matí ja n'acumulava 600, però en l'últim quart de la cursa els pilots van deixar de tibar i el seu rècord de l'any passat (751) va quedar intacte.

24 Hores de Catalunya
1r Yamalube Folch Endurance
733 v.
2n Suzuki Català
a 28 v.
3r LVM Motors
a 33 v.
4t +Competició/Coral Transports
a 34 v.
5è Mithos Junior Team
a 38 v.
6è CMA 64-YAM 65-Tech-Systèm
a 38 v.
7è Mithos Senior Team
a 40 v.
8è Team GP
a 40 v.
9è JOT Team
a 40 v.
10è Tip Top Team 56
a 41 v.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)