Més motor

Remuntada de Bou

Trial. Va acabar quart la primera volta del GP de Bèlgica, però es va refer i va consolidar encara més el lideratge en el mundial

Toni Bou va ratificar una vegada més la jerarquia en el mundial de trial. Ahir, va guanyar en el GP de Bèlgica (l'única prova del calendari d'un sol dia), la vuitena victòria en onze cites disputades fins ara.

Però no va ser bufar i fer ampolles per al de Piera. A la primera de les tres voltes ocupava la quarta posició, amb 18 punts de penalització, a quatre d'Albert Cabestany. Però, la reacció va arribar en la segona volta, que va completar com a líder, lloc que ja no abandonaria. Bou va acabar amb 45 punts, deu menys que el segon, Adam Raga. Jeroni Fajardo, que tornava d'una lesió de cervicals, va ser quart.

En la general, Bou té 209 punts, 23 més que Raga (186), quan falten quatre proves (80 punts). La propera cita serà el proper cap de setmana, a Tong (Gran Bretanya).

GP Bèlgica
1r Toni Bou (Montesa)
45 punts
2n Adam Raga (TRS)
55
3r Albert Cabestany (Sherco)
55
4t Jeroni Fajardo (Vertigo)
60
5è Takahisa Fujinami (Montesa)
61
10è Miquel Gelabert (Sherco)
104
13è Oriol Noguera (Montesa)
111
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)