Més motor

Tornen les 24 hores

Motor. Un total de 65 equips disputaran la cursa de resistència automobilística del Circuit de Barcelona-Catalunya, el 3 i 4 de setembre

Un total de 65 equips participaran en la 18a edició de les 24 Hores d'Automobilisme Trofeu Fermí Vélez, que se celebraran al Circuit de Barcelona-Catalunya el 3 i 4 de setembre, tot just una setmana abans de la commemoració del 25è aniversari de la instal·lació vallesana, el 10 de setembre.

La xifra d'inscrits no arriba als 75 equips de l'any passat, però referma la posició de la cursa catalana en el calendari internacional de la resistència. Per sisè any consecutiu, la prova puntua per a les 24H Series, un campionat que aplega una eclèctica selecció de cotxes –des dels GT més espectaculars, com ara els Mercedes, Ferrari i Lamborghini, fins als turismes més ràpids, com ara els Seat León Cup Racer– i un selectiu ventall de pilots amateurs i professionals, incloent-hi estrelles de renom com el campió del DTM Bernd Schneider.

L'únic equip català inscrit és Baporo Motorsport, de Vic, amb el León de Laia Sanz, Francesc Gutiérrez i Jaume Font. Aquests dies, la pilot de Corbera està competint en el raid d'Atacama, a Xile, i ha encabit la seva ja habitual participació en les 24 hores abans de la defensa del títol mundial d'enduro, que es clourà a Caors, a Occitània, l'11 de setembre, l'endemà del 25è aniversari del Circuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)