Olimpisme

La Generalitat ret homenatge als esportistes catalans a París 2024

El president de la Generalitat, Salvador Illa, i el Conseller d’Esports, Berni Álvarez, han fet t avui al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat un acte de reconeixement als esportistes catalans que van participar en els Jocs Olímpics i Paralímpics de París 2024. També hi han intervingut el ciclista Sergio Garrote i la nedadora de natació sincronitzada Iris Tió, medallistes a París 2024. La periodista Berta Arandes i el jugador de tennis de taula Jordi Morales han conduït l’acte, en el qual Illa ha subratllat la condició dels esportistes d’“ambaixadors de Catalunya” i de models d’un “estil de vida. Sou esportistes d’elit i un orgull per al conjunt del país”. El cap de l’Executiu ha fet menció en el seu parlament a la paritat en l’equip olímpic i paralímpic a París 2024, però ha assegurat que “hem de continuar donant passos cap al reconeixement i accés de les dones en el món esportiu” i s’ha compromès a “treballar perquè puguem erradicar tota discriminació cap a les dones en el món de l’esport”.

“El Govern us vol felicitar pels resultats excel·lents a París. Més enllà de les medalles, us heu convertit en autèntics referents per als amants de l’esport, i això és el més important. La meva més sincera enhorabona”, ha dit Álvarez. L’acte ha finalitzat amb la foto de família que s’ha fet al Pati dels Tarongers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)