Editorial

L’EDITORIAL

Final de la lligueta amb la feina feta

El Barça no queda eliminat en una lligueta de la Champions des de la temporada 2000/01

El Barça tanca aquesta nit al Camp Nou la lligueta de la Champions rebent l’Sporting de Portugal amb tota la feina feta: ja està classificat per als vuitens de final, i com a primer de grup. De fet, el Barça no queda eliminat en una lligueta de la Champions des de la temporada 2000/01 –la 2003/04 no la va jugar– i ja encadena onze temporades sent el primer del seu grup. Res de nou, doncs, en la trajectòria europea de l’equip blaugrana.

Aquesta falta de pressió amb què el Barça afronta el partit d’aquesta nit segur que l’agraeixen tots els components de la plantilla i del cos tècnic blaugrana, que estan en una fase de la temporada especialment complicada. El Barça encadena dos empats –a València i al Camp Nou contra el Celta– que podrien haver estat, perfectament, dues victòries, tant pel joc practicat pels del Txingurri com perquè en els dos partits les decisions arbitrals els van impedir guanyar. Ernesto Valverde podrà fer rotacions avui i fer jugar els homes amb menys minuts, i també s’haurà de veure com resol el problema que se li planteja al centre de la defensa a causa de les lesions d’Umtiti i de Mascherano.

Malgrat tot, Valverde va deixar clar ahir que sempre s’ha de sortir a guanyar, i especialment en la Champions League, una competició que, segons va remarcar l’entrenador blaugrana, ha donat molt al club i que, per tant, s’ha de respectar. I la millor manera és guanyant el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)