Editorial

L'EDITORIAL

El Barça comença la seva marató

I que cal tenir clar en cada partit quina és la necessitat del moment, però també el que vindrà a continuació

El Barça torna avui a la competició després de l'aturada pels compromisos de les seleccions amb el duel contra l'Alavés al Camp Nou, que és l'inici d'una autèntica marató de futbol en què haurà de jugar set partits –cinc de lliga i dos de Champions– en només 23 dies. Des d'avui i fins al 2 d'octubre, el Barça jugarà contra l'Alavés i l'Atlético de Madrid al Camp Nou i als camps del Leganés, l'Sporting i el Celta en la lliga, i ha de rebre el Celtic i anar a Mönchengladbach per jugar contra el Borussia, en la lliga de campions.

Amb aquest panorama, és una bona notícia que Luis Enrique vagi recuperant efectius i que ahir confirmés que els tres membres del trident estan a punt. Un estar a punt que vol dir que estan en condicions per afrontar el repte de tants partits, però que no implica que hagin de jugar tots tres avui. Potser només ho farà Neymar, l'únic que encara no ha debutat aquesta temporada.

Luis Enrique va deixar clar ahir que aquest any en cada partit algun dels titulars habituals quedarà fora de l'equip més sovint que la temporada passada, i que cal tenir clar en cada partit quina és la necessitat del moment, però també el que vindrà a continuació. I si avui arriba l'Alavés al Camp Nou, dimarts serà l'hora de l'estrena en la Champions, rebent un sempre perillós Celtic de Glasgow. I de riscos, Luis Enrique només en vol córrer els necessaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)