Editorial

L'EDITORIAL

Set al Celtic, cinc a Leganés... i ara, l'Atlético

Després del que s'ha vist en aquests dos partits, sobretot per part de Messi, l'optimisme és la sensació dominant entre els culers

Set gols al Celtic (7-0) a l'escalf del Camp Nou en la lliga de campions i cinc al Leganés (1-5) en la lliga en un camp hostil. La reacció del Barça després de la inesperada desfeta a casa contra l'Alavés ha estat tant ràpida com contundent. Com no podia ser de cap altra manera. És veritat que ni el Celtic ni el Leganés són grans equips, però tampoc ho era l'Alavés i el Barça va perdre.

Sigui com sigui, el Barça ha fet el que havia de fer en els dos últims partits, i de manera contundent i convincent. A més, per si algú en tenia encara algun dubte, amb un Messi estel·lar, que continua fent el que vol i quan vol. Ahir el Leganés va complicar la vida a un Barça que estrenava sistema de joc. Entre la pressió local –impossible de suportar tot el partit– i l'adaptació del Barça al 3-4-3, el Leganés va poder tenir uns minuts d'il·lusió. Fins que el trident va lligar una jugada i Messi va fer el 0-1. Els madrilenys no es van rendir mai, però el Barça ja havia fet la feina abans del descans (0-3). Això va permetre a Luis Enrique donar descans a alguns jugadors –ja n'havia reservat alguns d'entrada–, i és que dimecres torna la lliga amb la visita al Camp Nou de l'Atlético de Madrid. Serà el primer duel dur de la temporada i hauria de mostrar en quin estat es troba el Barça en aquest moment de la competició. Després del que s'ha vist, sobretot per part de Messi, l'optimisme és la sensació dominant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)