Editorial

L'EDITORIAL

Del provocador Neymar al llest Sergio Ramos

Només es pot esperar
que els nens que veuen
els partits tinguin
clar a quin dels dos han d'aspirar a assemblar-se

Dissabte, durant el partit que el Barça va jugar al camp del Leganés, Neymar va protagonitzar un seguit de jugades en què va deixar en evidència el seu marcador amb els seus malabarismes. Van ser jugades d'aquelles en què el brasiler demostra el seu control de la pilota, però que acostumen a emprenyar els rivals que queden retratats. I també molts periodistes que no tenen precisament devoció per Neymar. I també algun comentarista, com Michael Laudrup dissabte, de qui mai hauríem pensat que pogués censurar un artista del futbol com el crac brasiler del Barça. Perquè, a més, Neymar fa aquestes jugades perquè li surten així, sense mirar el marcador. Tot i això, Neymar és titllat de provocador.

Ahir, en el partit a Cornellà, Sergio Ramos va fer veure que un xut li havia tocat a la cara quan li havia anat a la mà. Ja tenia una targeta groga i estava dins de l'àrea. Hauria estat penal i expulsió. Amb la seva acció va enganyar l'àrbitre, i a molts dels que diuen que Neymar és un provocador els va agradar el que va fer Sergio Ramos, que va ser qualificat de llest per haver evitat un mal per al seu equip. Perfecte. Neymar és un provocador per jugar bé al futbol i Sergio Ramos és un futbolista llest per enredar l'àrbitre. Només es pot esperar que els nens que veuen els partits de futbol tinguin clar a quin dels dos futbolistes han d'aspirar a assemblar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)