Editorial

L'EDITORIAL

L'Atlético posa a prova el Barça

El Barça confia en el bon moment de l'equip,
i en especial dels tres davanters,
per tirar endavant
el partit

El Barça afronta aquesta nit al Camp Nou el primer gran repte de la temporada: l'Atlético de Madrid de Diego Simeone. L'equip colchonero fa onze anys que no guanya al camp del Barça, però ha eliminat dos cops els blaugrana en la lliga de campions en les últimes tres temporades i els va privar de guanyar la lliga 2013/14 amb un empat al Camp Nou en la darrera jornada del campionat. Uns precedents, doncs, que fan preveure un partit molt i molt complicat per als actuals campions de la competició.

Tant el Barça com l'Atlético arriben endollats al duel d'aquesta nit. Tots dos van golejar en l'última jornada de la lliga i van guanyar en l'estrena de la Champions, però tots dos també han relliscat en la lliga. El Barça, en la derrota a casa contra l'Alavés, i l'Atlético, en els empats amb l'Alavés i el Leganés. Com que el Real Madrid no ha fallat, això fa que el partit d'avui, tot i que es tracta només de la cinquena jornada de lliga, tingui una gran transcendència, tant perquè és un duel entre dos dels tres aspirants a ser campió, com per no quedar despenjats respecte al Real Madrid, que abans haurà rebut el Vila-real al Bernabéu.

El Barça confia en el bon moment de l'equip, i en especial dels tres davanters, per tirar endavant el partit. Caldrà, però, una bona actuació de totes les línies per superar un equip molt treballat com l'Atlético de Simeone.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)