Opinió

DIES IRAE

Ecclestone, Florentino i Millo

Més negoci?

DILLUNS 23.

Bernie Ecclestone passa a engruixir les llistes d'aturats de més de 86 anys, si és que és gaire llarga. El fins fa poc propietari de la Fórmula 1 ha estat acomiadat com a conseller delegat del campionat pels nous propietaris, el hòlding Liberty Media. No gaire admirat per les seves idees ni per les seves formes, Ecclestone queda luxosament apartat de la seva criatura, pels milions que ha ingressat per la venda del negoci i perquè figurarà com una mena de president d'honor (“un títol que no sé què vol dir”, diu ell). El fins ara factòtum del Gran Circ té molts defectes més o menys coneguts, però se li ha de reconèixer el mèrit d'haver revalorat la Fórmula 1 com un negoci de gran magnitud. El seu lloc l'ocuparà Chase Carey, un alt executiu nord-americà que ha fet carrera a la televisió. La voluntat dels nous propietaris és fer créixer més el negoci. Molt bé. És legítim. Ara bé, entra en els seus plans recuperar-la com a esport?

La credibilitat

DIMARTS 24.

El president del Real Madrid té un paper destacat en la presentació a Madrid de la campanya Sin respeto no hay juego, que pretén conscienciar dels valors positius i la necessitat de lluitar contra la discriminació i el racisme en futbol. Pérez va agafar la paraula i va dir que s'ha de ser “ferms i rotunds” en el rebuig als “radicals” i els “intransigents”. I hi va afegir: “El futbol pertany a la gent, a tots els pobles, i el seu llegat serveix per unir.” Molt bé. Però vostè és el mateix que va trigar vuit anys més que el Barça a fer fora els violents del Bernabéu i només quan el van atacar personalment? El mateix que va dir que “Mourinho encarna els valors del madridisme” i no va recriminar que posés el dit a l'ull a Tito Vilanova i va permetre la pancarta Mou, tu dedo nos señala el camino al seu estadi ni, tot i la seva conversió, ha demanat mai disculpes al Barça, oi? Té tantes jaquetes com Enric Millo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)