Opinió

OPINIÓ

Per què Tebas no mira de buscar una solució?

No hi ha dia que no sentim Javier Tebas, el president de la Lliga de Futbol Professional que opina de tot i de tots. Piqué, Messi, Cristiano, àrbitres, videoarbitratge... Tebas té opinió sobre tot. Parla molt i es passeja arreu fent conferències, però ha estat incapaç de trobar una solució al bunyol que suposa el fet que el partit Celta-Madrid, ajornat per una tempesta, no tingui encara data per disputar-se. De fet, ell mateix ha deixat clar que si el Bayern de Munic i el Genk belga no eliminen el Madrid i el Celta, respectivament, en els quarts de final de la Champions i de l'Europa League, el partit ajornat no es disputarà fins al dimecres 17 de maig. És a dir, enmig de les dues últimes jornades de lliga, fet que provoca una vulneració del calendari i de les regles del joc, que diuen que tots els equips implicats en un mateix objectiu han de jugar els seus partits a la mateixa hora en les dues últimes jornades de lliga.

És cert que hi ha hagut poques o cap data lliure en el calendari des que es va suspendre aquell partit i que d'aquí al final del campionat també hi ha pocs forats, però també és cert que Tebas i altres dirigents del futbol estatal s'han esforçat ben poc a trobar una solució perquè no s'acabi produint un nyap que afavoreix, com quasi sempre, el Madrid.

Una proposta des d'aquestes modestes línies que podria recollir Tebas i el mateix FC Barcelona, part implicada de manera indirecta en tot aquest assumpte: després del clàssic del Santiago Bernabéu es jugarà la quarta jornada intersetmanal d'aquesta lliga. ¿Per què no es juga aquell dimecres només el Celta-Madrid i fan córrer en el calendari les cinc jornades que encara quedaran? És a dir, el Barça-Osasuna d'aquell dimecres que passi a diumenge i vagin fent córrer la resta de jornades. No es vulneraria d'aquesta manera la competició i es viuria una última setmana de maig emocionant, amb tres jornades, els dies 14, 17 i 21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)