Opinió

Tranquil, Jordi, tranquil

El Barça s'ha d'oblidar de les oportunitats de mercat i apostar fort pel que necessita

Aquests dies estem una mica esverats perquè el Real Madrid ha anunciat dos fitxatges per a la temporada que ve i resulta que són dos jugadors que el Barça tenia en cartera. Dos jugadors amb qui, fins i tot, sembla que s'havien iniciat ja les converses per incorporar-los en un futur pròxim.

No sé què els sona més a música celestial a la capital del regne, si pispar jugadors al màxim rival o sentir la sintonia de la Champions League. Sigui com sigui, aquestes dues operacions s'han venut com la gran revenja de Florentino Pérez pel cas Neymar. Doncs bé, tots tranquils.

El Madrid ha fitxat dos bons jugadors? Segur que sí. De fet, són més aviat projectes de bons jugadors, perquè Theo Hernández té 19 anys i Vinicus Jr, 16. Però és molt probable que acabin triomfant vestits de blanc... o potser no. Ja veurem com s'adapten a una plantilla plena d'estrelles, amb l'exigència de títols cada any, amb una afició que és capaç de xiular Cristiano Ronaldo i assumint que venen a ser suplents.

Haurien estat bons jugadors per al Barça? Ves a saber. De fet, un lateral esquerre i una jove perla brasilera no serien els dos fitxatges més necessaris ara per a l'equip. El món del futbol està ple de jugadors solvents que poden encaixar en una plantilla que ja és molt bona i aportar allò que el Barça realment necessita. Cal fer diana.

El Barça s'ha d'oblidar de les oportunitats de mercat i apostar fort pel que realment necessita. No es pot fitxar tot el que tens en cartera simplement per impedir que s'ho enduguin a la capital. El Madrid es reforçarà a còpia de milions, com sempre, i alguns fitxatges els sortiran bé i d'altres aniran a buscar llana i en sortiran esquilats.

Per tant, tots tranquils. Bé, tranquils perquè han volat dos possibles fitxatges que no eren tan necessaris en el fons. Però tranquils del tot no ho estarem fins veure qui incorpora el Barça. Aleshores sí que podrem comparar i, esperem, dir-li a Florentino que a Theo i a Vinicius Jr. ja se'ls pot confitar. Esperem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)