Editorial

L’EDITORIAL

Un gran Tour i encara queda molt més

Perquè encara que Froome sigui el líder, el britànic té tres homes –Aru, Bardet i Urán– a menys d’un minut en la classificació general

El Tour tindrà avui la primera jornada de descans després del primer contacte amb l’alta muntanya a la serralada del Jura en les etapes de dissabte i diumenge. Dues etapes que han fet una gran primera selecció entre els aspirants a pujar al podi de París i que s’han cobrat les primeres víctimes. Un dels favorits, Richie Porte, va haver d’abandonar ahir després d’una terrible caiguda baixant el Mont du Chat. També n’han sortit fortament perjudicats Nairo Quintana, que ja és a més de dos minuts de Chris Froome, i sobretot, Alberto Contador, que ahir també va caure i va acabar cedint més de quatre minuts a Froome, cosa que fa que ja estigui a més de cinc minuts del líder. Quintana i Contador, al contrari de Porte, segueixen en la cursa i encara tenen coses a dir en el Tour.

Perquè encara que Froome sigui el líder, el britànic té tres homes –Aru, Bardet i Urán– a menys d’un minut. Demà es disputarà la desena etapa i encara queda molt. De fet, no s’han passat ni els Alps ni els Pirineus. El Tour és molt llarg i queda molt, i tal com es va demostrar ahir –el primer líder i gregari de luxe de Froome, Geraint Thomas també va haver de plegar per una caiguda– en qualsevol moment pot passar qualsevol cosa. En tot cas, els aficionats al ciclisme poden estar ben satisfets del que van veure ahir i il·lusionats pel que encara els espera, incloses quatre etapes de muntanya amb mil i un paranys en cada revolt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)