Editorial

L’EDITORIAL

Iniesta i el Barça, units per sempre més

Iniesta es mereix tot i més, i el Barça ha aconseguit tancar amb el jugador manxec la millor solució possible per al seu futur

Andrés Iniesta va signar ahir finalment la tan esperada renovació amb el Barça, tancant així un capítol que feia molt de temps que preocupava els socis i aficionats culers. I ho va fer amb una fórmula que el club aplica per primer cop en el primer equip de futbol: un contracte sense data de caducitat que només expirarà quan el mateix jugador consideri que ja no pot competir al màxim nivell amb el Barça. O sigui, que Andrés Iniesta serà jugador del Barça fins que ell vulgui.

L’actual capità del Barça és un dels jugadors més importants de la història del club i la seva aportació al futbol que ha meravellat el món i ha fet que el club hagi guanyat tots els títols que ha guanyat ha estat essencial. Iniesta es mereix tot i més, i el Barça ha aconseguit tancar amb el jugador manxec la millor solució possible per al seu futur. Iniesta és patrimoni del Barça i tot i que el jugador va dir ahir que no pensa què farà quan pengi les botes, la intenció del club seria que pogués continuar dintre de l’estructura de l’entitat i poder aportar tota la seva saviesa futbolística al club en què va aterrar amb només dotze anys.

Resolta la carpeta Iniesta, el Barça hauria ara de concretar la renovació de Messi, anunciada i no ratificada pel jugador amb la seva signatura. Iniesta és cabdal, però Messi és el millor del món i encara té molt de futbol a les seves botes. La seva renovació és molt més que imprescindible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)