Editorial

L’EDITORIAL

El VAR ja triga a ser aplicat en la lliga espanyola

El Barça va merèixer guanyar, tant perquè va marcar un gol més que el rival com pel fet que va fer més i millor futbol que el seu oponent

La Federació Espanyola de Futbol ja ha anunciat que la temporada vinent es començarà a aplicar el sistema de videoarbitratge (VAR) per ajudar els àrbitres en la seva tasca d’impartir justícia als terrenys de joc de l’autoanomenada millor lliga del món. Per al Barça, aquesta implantació del VAR arribarà tard. Per segona vegada. Si la temporada passada Hernández Hernández no va donar per bo un gol del Barça al camp del Betis que li va costar dos punts, ahir Iglesias Villanueva ho va tornar a fer. Tothom a Mestalla, menys ell i l’assistent que cobria l’atac blaugrana, va veure com el xut de Messi, que se li havia escapat a Neto, havia entrat a la porteria.

L’errada arbitral s’hauria evitat amb el VAR, que no hem d’oblidar que ja s’aplica en altres lligues. En l’espanyola, la lliga que es vanta de tantes i tantes coses, no. I al Barça li va costar dos punts. Dos punts, a més, al camp de l’actual segon classificat de la lliga, i cal esperar que els de Valverde no els trobin a faltar quan s’acabi el campionat.

El Barça va merèixer guanyar ahir a Mestalla. Tant perquè va marcar un gol més que el rival –en la immensa majoria de casos això sol donar la victòria a l’equip que ho fa– com pel fet que va fer més i millor futbol que el seu oponent. Encara bo que el gol de Jordi Alba a les acaballes del partit va fer que el Barça no sortís derrotat de Mestalla. Un magre consol, al capdavall.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)