Editorial

L’EDITORIAL

Una ratxa de victòries que cal valorar

Segurament la millor manera de valorar el que ha estat la ratxa blaugrana és l’explosió de joia dels jugadors del Guadalajara

La ratxa de victòries del Barça d’handbol en les competicions Asobal es va acabar dimecres a Guadalajara. El 26-26 que l’equip de Xavi Pascual va obtenir a la pista del tercer de la lliga Asobal deixa en 133 la ratxa de victòries seguides en la lliga i en 172 en totes les competicions internes.

Han estat quatre anys i mig en què cap equip Asobal no havia estat capaç de ni tan sols esgarrapar un empat als blaugrana. Quatre anys i mig en què, al costat dels elogis per les victòries barcelonistes, també hem vist, però, un cert menysteniment per tanta superioritat. Com si el que feien els jugadors de Xavi Pascual durant aquestes sis temporades fos fàcil. Com si el gran pressupost blaugrana els fes guanyar els partits perquè sí. I no ha estat així. Cal tenir una gran mentalitat, un gran esperit d’equip per fer el que ha fet el Barça. Aquesta ratxa s’ha traduït en 22 títols, amb grans golejades, però també amb partits ajustats com el de Guadalajara, en què el Barça va haver de lluitar fins al final per emportar-se la victòria i seguir sumant. Aquest cop, però, no se’n va sortir.

Segurament la millor manera de valorar el que ha estat la ratxa blaugrana és l’explosió de joia dels jugadors i aficionats del Guadalajara quan es va acabar el partit. Semblava que havien guanyat un títol, i només acabaven d’empatar un partit a casa. Aquell gest ens dona la importància del que costa guanyar 133 partits seguits en la lliga Asobal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)