Editorial

L’EDITORIAL

Després de dos empats és hora de guanyar

El Barça és a la recta final de la gran marató de partits d’aquest mes de desembre i és l’hora d’acabar de posar-ho tot

El Barça busca retrobar-se amb la victòria en el campionat de lliga, aquest vespre al camp del Vila-real, després de dos empats consecutius, a Mestalla contra el València i al Camp Nou contra el Celta. Dos partits que l’equip de Valverde podria haver guanyat perfectament, però per les raons que tothom coneix no ho va fer. Si suma els tres punts, el Barça mantindrà els seus rivals, especialment el Real Madrid, a distància, i si en la pròxima jornada derrotés el Deportivo al Camp Nou arribaria al clàssic del dia 23 al Santiago Bernabéu amb un bon coixí de punts.

No és sobrer recordar que el Real Madrid marxa ara a jugar el mundial de clubs i que el seu retorn a la lliga serà justament contra el Barça. Si els blaugrana guanyen avui a Vila-real, els blancs continuaran estant a 8 punts i podrien ser 11 quan comenci el partit del Bernabéu el dia 23. Un fet només psicològic –el Madrid tindrà un partit menys– però que cal no menysprear.

En tot cas, el Barça haurà de jugar a un nivell molt alt si vol guanyar avui a Vila-real. Els castellonencs no han estat mai un rival fàcil per als culers i, tot i que només han guanyat un dels seus últims cinc partits de lliga, no es pot ignorar el seu potencial, especialment jugant a casa. El Barça és a la recta final de la gran marató de partits d’aquest mes de desembre i és l’hora d’acabar de posar-ho tot. La lliga no es guanya ara, però fer coixí sempre és molt bo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)